BMX-cykling vinder for alvor indpas i Danmark i disse år. Årsager til det er der mange af. Dels er det en hæsblæsende og fascinerende sportsgren, og samtidig er Danmark i forvejen et cykelgalt land. At vi også kan prale af store danske ryttere, som for eksempel Simone Tetsche Christensen, hjælper da bestemt også på det. Så hvis du også er klar til at starte med at køre BMX, så vil vi anbefale dig i første omgang at overveje påklædningen. Det er nemlig vigtigt, at du har fornuftigt tøj så du kan træne hele året. Overvej at købe vinterjakker til damer, såfremt du selv er kvinde. Så er du godt klædt på til at træne hele året.

Hold dig varm til træning om vinteren

Når du kører BMX er det vigtigt, at du har relativt tætsiddende tøj på, så du kan køre så aerodynamisk som muligt. Heldigvis kan du hos webshoppen NA-KD købe vinterjakker damer i et væld af designs, og du vil også kunne finde nogle som sagtens kan bruges når du træner BMX i den kolde tid på året.

Vi vil dog ikke anbefale dig at køre med jakke på oftere end nødvendigt. I stedet er en sporty T-shirt at foretrække. Ikke desto mindre kan det ofte blive så koldt om vinteren her i Danmark, at en vinterjakke er nødvendig, og så er det godt at have den klar i skabet.

Meld dig ind i en lokal klub nu

BMX bliver stadig mere populært i Danmark, og da sportsgrenen nu også er at finde på OL-programmet, så er der absolut ingen grund til længere, at du ikke får dig meldt ind i en lokal klub. For hvis du gør det rigtig godt, så kan du endda stile efter en dag at komme med til OL. Giv den gas!