I Danmark har der flere gange været udstilling af de bedste BMX’er i verden, og det er også i denne forbindelse, at rigtig mange fans og tilhørere har kigget forbi. Udstillingerne er åbne for alle mennesker, og det vil sige, at både børn og voksne kan møde op. Hvis man har et barn, kan man også kigge forbi Kidsbrandstore, for også her er der rigtig gode muligheder for at købe det, man har brug for – for alting behøver jo ikke nødvendigvis dreje sig om BMX, selvom det dog er en sport, der er både rigtig god og givende. Når man bringer en BMX ind i sit liv, bliver det sjovt som aldrig før, og det er noget, mange mennesker allerede ved.

Der er ikke noget at sige til, at så mange mennesker den dag i dag på verdensplan har lyst til at køre BMX, for det er en sport, der er rigtig sjov, og som mange har stor glæde af. Uanset hvem man er, og uanset hvor man er, så kan det være værd at lukke BMX’en ind i sin verden. Det behøver tilmed ikke koste mange penge at anskaffe sig en BMX, og særligt på nettet er der gode muligheder for at købe lige præcis den BMX, som man drømmer allermest om. For blot 4.000 kr. eller mere er det muligt, og det betyder for, at man på ingen måde behøver være millionær for at anskaffe sig en cykel, der tilmed er rigtig god. Man bestemmer selv, hvor og hvornår man kører BMX, og det er både muligt at køre på helt almindelige veje, men også på baner og selv indenfor.

Hvis man vælger at besøge Skanderborg, der ligger lidt uden for Aarhus, vil man kunne opleve at køre på en BMX-bane. Her kan man træne alt det, man vil, og man har også god og rig mulighed for at møde ligesindede i alle aldre. Det er ikke dyrt at gå til BMX, men det kræver lidt udstyr, men man kan godt låne noget, hvis man ikke har det hele her og nu. Der er i hvert fald ingen grund til ikke at påbegynde sporten allerede i dag – hvis det altså er det, man brænder for.

Om man ønsker at blive rigtig god til BMX eller ej, er ikke så afgørende, men det er naturligvis af betydning, at man er vild med sporten, for ellers er der absolut ingen grund til at begynde at dyrke den. Der er mange, der dyrker sporten hver eneste dag, og så er der andre, der blot kører BMX en enkelt gang eller to om ugen. Hvad du ønsker, er helt op til dig, men det handler om at komme i gang.