Vinteren er atter over os, og det betyder for de fleste af os der kører BMX i Danmark, at vi har sat cyklen i garagen. Ventetiden på næste sæsons BMX-løb kan virke lang, men der er heldigvis masser af ting man kan foretage sig, mens man i spænding venter på den kommende sæsons konkurrencer. I artiklen her ser vi nærmere på noget af det du kan fordrive ventetiden med, og vi kommer blandt andet ind på, hvorfor du med fordel kan bruge tiden på at få renoveret din bolig.

Benyt vinteren på at få renoveret dit badeværelse

Her på bloggen er vi vilde med BMX. Denne fremadstormende sportsgren har taget Danmark med storm, og den er som skabt for vores allerede cykelgale nation. Desværre er vinteren en noget stille tid på BMX-fronten, men hvorfor ikke udnytte ventetiden på at gå i badeværelset og få gang i den helt store renovering? Hvis du besøger internetbutikken rorfokus.dk, kan du endda foretage renoveringen til discountpris. Butikken bugner nemlig med billige VVS-varer, badeværelsesmøbler med mere.

Os der cykler BMX har ofte det til fælles, at vi har “hænderne godt skruet på”, og vi er vant til at nørkle med cykelkæder, pedaler og lignende. Du bør benytte dine færdigheder i forbindelse med renoveringsprojektet. Ordner du det hele selv, samtidig med at du køber dine varer online hos Rörfokus, så sparer du penge på renoveringsprojektet. Og med pengene sparet, er der pludselig lidt ekstra kontanter på kistebunden, som du med fordel kan benytte i løbet af næste BMX-sæson.

BMX-cykling er en dyr hobby

Vi kan lige så godt være ærlige her og sige det som det er: BMX-cykling er en relativ dyr hobby. Det vidste du garanteret godt, men ellers er du advaret om det nu. I løbet af en sæson skal man påregne, at ens cykel skal fikses adskillige gange. Der skal typisk også købes nye reservedele og lignende. Turene til konkurrencer landet over koster også penge. Netop derfor er det vigtigt, at du husker at spare penge i dagligdagen. Blandt andet ved at renovere dit badeværelse med rabat. Dermed får du flere penge til rådighed til at dyrke din hobby. Så hvad venter du på? Kom i gang med dit renoveringsprojekt i dag, og husk at købe dine VVS-varer med rabat.