BMX er en sport, der tiltrækker mange, og den kan dyrkes både på indendørs og udendørs BMX-baner. Det er en sport, som dyrkes helt op på OL-niveau, hvor blandt andet amerikaneren Connor Fields vandt en guldmedalje som 20-årig. Det er dog ikke alle, der når så langt. De fleste ræser rundt på en BMX-cykel, fordi det er sjovt og giver en god fedtforbrænding, når du får pulsen op. Cykling styrker samtidig din motorik og koncentrationsevne, hvilket kommer dig til gavn både, når du cykler, men også når du er på arbejde eller har andre daglige gøremål, hvor du skal fokusere på at få løst nogle bestemte opgaver.

Mange turneringer

Hvert år afholdes der mange BMX-turneringer¬, som man kan stræbe efter at deltage i. Det kræver dog en hel del træning, for her kommer man op imod de allerbedste BMX-ryttere. Man kan dog sagtens nyde BMX-kørsel på en lokal BMX-bane eller melde sig ind i en BMX-klub for det sociale samværs skyld og dyrke det som en fritidsinteresse. Danskerne er i det hele taget begyndt at dyrke mere sport under corona-nedlukningen, og fordelen ved BMX-kørsel er, at den også kan foregå i skovområder, hvis man ønsker at komme væk fra de tætbefolkede boligområder og få rørt sig.

Overvejer du at sælge BMX-udstyr?

Er du færdig med din uddannelse, og overvejer du at blive selvstændig og fx starte en enkeltmandsvirksomhed, der sælger BMX-udstyr eller udlejer BMX-cykler, fordi du simpelthen bare elsker sporten? I så fald har du brug for nogle penge til at starte op for, og du kan vælge at tage et erhvervslån hos Qred på favorable vilkår. På den måde har du noget likviditet, hvad enten butikken skal ligge i fysiske lokaler, eller den skal være en online webshop.

Fleksibel træning

Fordelen ved BMX er, at du kan træne, når du har lyst på indendørs eller udendørs baner. Du kan altid træne dig op til at blive hurtigere eller til at blive bedre til tricks på din cykel. Det er en glimrende måde at holde sig i form på, og det er en god måde at slippe hverdagens stress på, når man suser af sted med vinden i håret. Man kan leje BMX-cykler i forskellige klubber, men du kan også købe din egen. Har du børn, så kan du også tage dem med hen på BMX-banen, for det er en sport, som er sjov for alle aldersgrupper.